Hoppa till sidans innehåll

Värdegrund


 

S - Sammanhållning
Våran vision med sammanhållning är att våra medlemmar ska känna att alla har rätt att vara vem den är, hur den är och vad den är, men att ändå sammastråla som ett starkt lag som finnas för varandra.


K - Kamratskap
Det är viktigt att alla medlemmar, styrelsen och andra som på något sätt deltagar i Vingåkers Skateförening känner sig välkommna. Alla är viktiga på något sätt, och bidrar till en värdig förening. Alla är dessutom unika, vilket innebär att alla är olika. Detta är något vi skall acceptera och glädjas över.


A - Ambition
Våran ambition är att bli Vingåkers Kommuns bästa idrottsförening. Ha ett produktivt arbetssätt för att förbättre välmående och hälsa får våra barn och ungdomar, men även för vuxna som vill utöva skate.


T - Trygghet
Vi strävar efter att ha en så säker miljö att vistas i. Alla som kommer dit ska känna att dem inte behöver oroa sig för förtryck eller dåligt bemötande på något vis. Man ska heller inte behöva oroa sig för bristande säkerhet i miljön.


E - Engagemang
Du som medlem i Vingåkers Skateförening ska vara delaktig att visa engagemang i dom ovanstående punkterna för att följa våran värdegrund och bygga upp en trovärdighet till sporten och förening.

Senast publicerad 09/10 -2016

Uppdaterad: 28 MAR 2017 21:07 Skribent: Tobias Christensen
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Vingåkers Skateförening - Skateboard
Skatehallen 1
64330 Vingåker

Kontakt:
Tel: 0708289988
E-post: tobias.christensen@v...